Piątek.... sytuacja awaryjna..... szybkie zastanowienie...... i telefon do DGW.
Zawalony robotą, ale usłyszałem.... Dobra przyjeżdżaj..... zrobimy..... i się udało.....
Kurcze...... Jak zwykle super, jak zwykle profi i jak zwykle z dużą cierpliwością do najróżniejszych pytań.....z mojej strony
Już się nie mogę doczekać kiedy będzie bliżej.....
Bo zostało trochę na karteczce.... i sprzęgło i rozrząd i przegląd się zbliża...... :diabelski_usmiech
Szczerze polecam.....
A tak apropos pytań.... Co z piękną niebieską..... Kiedy staje na podnośniku? Sezon już niedługo..... DGW RT już się szykuje
Martino
125 KM /272 Nm - to już było....
teraz jest duży "+" dgw.esite.pl
Kurcze Ten to zawsze wyskoczy
Czas najwyższy przyszedł i do decyzji dorosłem aby warsztat zmienił miejsce 8)
Na dzień dzisiejszy po ponad miesięcznym remoncie, powiedzmy że powoli zaczynam działać. Prace remontowe nadal będą trwały
ze względu na to że chcę zrobić wszystko po swojemu (no może nie dosłownie wszystko bo aż tyle kapitału nie ma)
Z najważniejszych rzeczy to powiększa się ekipa o jednego młodego człowieka który mam nadzieję spełni wasze oczekiwania pod względem jakości napraw (moja w tym głowa). Wiem że trochę ryzykuję ale niestety nie dam rady sam pracować a z drugiej strony
terminy nie powinny być już aż tak długie co jest nie wątpliwie dużym plusem. Założenie główne jest takie samo i się nie zmienia:
najpierw jakość, potem jakość i na końcu jakość. Czas wykonywania napraw nie jest dla nas priorytetem ponieważ nie o to tu chodzi.
Nie idziemy na ilość przerobionych aut.
Kolejnym udogodnieniem i nowością u mnie będzie możliwość zmiany ogumienia, wyważenia kół i większość czynności związanych z wulkanizacją
a na deser: w końcu będzie można wykonać pomiar i ustawienie geometrii auta (za około miesiąc)
Kolejny krok o którym mam nadzieję poinformuję niebawem to w końcu serwis aut benzynowych. Jeszcze nie teraz ale być może już niedługo
Dziękuję za wszystkie pozytywne komentarze i proszę o wyrozumiałość ponieważ adaptacja do nowego miejsca chwilkę może potrwać
Pozdr.
DGW
Nowy adres warsztatu: Ożarów Maz. ul. Poznańska 237
dojazd komunikacją miejską nr. linii 721
Komentarz